Line-Up

One Shot

One Shot is een schot in de roos! Samen met jou maakt deze jonge en energieke groep muzikanten er één groot feest van! Met hits van AC/DC tot aan ABBA komt er voor ieder wat wils voorbij. Een whow van herkenning, afgemaakt met een sterk staaltje techniek en special effect. One Shot is klaar om Heechsimmerfestival op zijn kop te zetten. You’ve got ONE SHOT, so make it your BEST SHOT!

Little Cash, 19:45 uur

De band Little Cash, wat begon met een jamsessie in een café in Winschoten is uitgegroeid tot een vaste band formatie. Krzysztof Groen die al sinds klein af aan gefascineerd is door Johnny Cash zag de band uitdaging wel zitten, en al gauw waren er nog twee 'Cash' fans (Michel, Gitaar & Johan, basgitaar) die hem met alle liefde wilde steunen in het avontuur. Om het setje compleet te maken werd Robbert (drums) toegevoegd aan de band en doken ze al gauw de oefenruimte in. Het resultaat? Dat mag er zeker zijn, luister het zelf maar tijdens hun optreden op Heechsimmer!

High Tag, 00:00 uur

Een coverband met meer dan 10 jaar ervaring en dat kun je zien en horen. High Tag geeft je de sensatie van een rockconcert! Ze spelen de beste muziek van de jaren ’60 tot en met de hits van vandaag, met een repertoire dat varieert van The Beatles en Michael Jackson tot Pharrel en Rihanna. Van dorpsfeest tot bruiloft en van café tot bedrijfsfeest, High Tag weet de juiste snaar te raken!

I Am Captain, 18:45 uur

Na jaren van muziek maken op zijn zolderkamertje besloot frontman Tom Wiegersma in 2016 dat het tijd werd om zijn muziek aan het grote publiek te laten horen. Omdat alleen toch ook maar alleen is, is hij op zoek gegaan naar muzikanten waar hij niet alleen een muzikale, maar ook een persoonlijke klik mee had. Hij vond zijn muzikale soulmates in Ronald Hoogland (drums) en Peter Jansen (bas) en I AM CAPTAIN was geboren. I AM CAPTAIN brengt rock die van ingetogen naar heel extreem kan gaan. Beinvloed door bands als Foo Fighters, Biffy Clyro en Billy Talent spelen ze ''puntige'' rock.

Flannery, 23:00 uur

Flannery is een Schotse folk rock band die maar een missie heeft: een feest bouwen dat het publiek niet snel zal vergeten. Dit doet de band met hun muziek vol Schots Keltische, maar ook Ierse invloeden. Flannery staat voor platteland en is daarom de ideale naam voor de nuchtere Groningse mannen die willen entertainen met rauwe, maar ook scherpe melodieuze folk rock. Duidelijke rocksferen gecombineerd met de dragende tonen van de doedelzak. Kortom: doedelzakmuziek in een zeer modern jasje

Action in DC

Action in DC is een Nederlandse Tributeband die Bon Scott weer tot leven brengt. Al bijna 15 jaar staat deze band garant voor een avond vol ruwe en zwetende rock. Tijdens het optreden nemen ze je mee terug naar de jaren zeventig toen rock ‘n’roll een religie was en Bon Scott voor velen een God. Kortom: Let There Be Rock!

Trijxnix, 20:45 uur

Trije x nix is in frysktalige boerenrock band ùt Aldegea en omkriten. Njonken covers en yn't frysk oersette nûmers, wurd der ek eigenwurk spyle.

Rubiks Spheres, 16:00

Rubiks Spheres is een enthousiaste vijfkoppige rockband die steeds meer op stoom begint te raken. Een greep uit hun repertoire: ‘Starlight’ van Muse, ‘Come As You Are’ van Nirvana en ‘Hold The Line’ van Toto. De groep bestaat uit Bram Brattinga (drums), Kayan Calf (bas), Jildert Rypma (gitaar), Welmoed Bruinsma (toetsen), Anja Engel (zang) en Leida van der Wal (zang). Zij worden bij Kunstencentrum Atrium gecoacht door Sytze Verbeek.

Joop Obama, 18:00 uur

Joop Obama is de nieuwe Friese feesttroubadour die in navolging van Jelle B, Rintje Kas en Frerik de Swetser de Friese feesten met zijn muziek zal gaan opluisteren. Jong, enthousiast, ongepolijst. Vooralsnog een ruwe diamant waarvan we nog veel zullen gaan horen. Hij trad al op met de Hûnekop en was speciale gast op de uitverkochte single presentatie van de Bounty Hunter en tijdens het HAPPY HOUR dit jaar ook te zien op Heechsimmerfestival.

Dj Johan, 15:00 uur

's Middags komt DJ Johan Douma draaien op Heechsimmerfestival. Hij zal ervoor zorgen dat alle kids lekker kunnen dansen op die vette beats!

TOP