Line-up Coming soon

Farsk

Een Friestalig muzikaal project waarbij teksten van tijdloze rocknummers worden vertolkt in het Fries. Het gaat van hard naar zacht, van klein naar groot en dat vaak binnen één nummer. Bekend en toch heel anders met regelmatig een “aha-erlebnis”. Dit project laat zien wat de kracht is van verbinding, door te spelen met diverse muzikale stijlen, tijden en akoestisch met stevige rock te combineren. De diversiteit en originaliteit laat zich maar moeilijk omschrijven en moet gewoon ervaren worden.

Unlocked

Alle remmen gaan los wanneer de band Unlocked musiceert. Er moet en zal gedanst/meegezongen worden tijdens een optreden, eerder stoppen ze niet met spelen. Rock, reggae, Top 40; alles komt voorbij in rap tempo. Succes gegarandeerd! Unlocked bestaat uit: Bram Brattinga (drums), Milan Kienstra (bas), Quinten Raaijmakers (toetsen + gitaar) en Thom Posthuma (zang + gitaar).

Moondaze

Biografie Geïnspireerd door blues / rockbands uit de jaren '70 creëren ze furore met energieke liveshows, pakkende hooks en sexy riffs. Marja Boender, Sebas Fledderman en Tom Beemster zijn Moondaze. Er is geen gebrek aan creativiteit en ambitie met dit jonge powertrio, Moondaze is hard op weg een gevestigde naam te worden in de Nederlandse blues / rockscene en lijkt klaar om de rest van Europa te veroveren. Het maakt niet uit wat ze doen, het maakt niet uit hoe ze het doen. Het belangrijkste is dat mensen het geweldig zullen vinden! Ze hebben een ontembare drang om te spelen. Begin 2020 brengen ze hun debuutalbum uit, tot die tijd blijft de naam geheim. Maar eerst zullen ze een paar singles uitbrengen: de eerste is Creature of the Night op 6 augustus.

The Cops

The Cops brengt je de bekende liedjes van Sting en The Police in een nieuw jasje! Met veel energie en power brengen ze alle hits van The Police terug op het podium!

So Be It

So Be It is een coverband van eigen grond! Deze Friese band speelt al drie jaar samen en heeft een uitgebreid repertoire opgebouwd. Zo komt alles voorbij, van meezingers en pophitjes tot funk en rock. Van Guns 'N Roses tot De Dijk en van Doobie Brothers tot Bryan Adams. Kom meezingen en genieten! Alvast iets luisteren? Kijk dan op www.facebook.com/Sobeitfriesland

Action in DC

Action in DC is een Nederlandse Tributeband die Bon Scott weer tot leven brengt. Al bijna 15 jaar staat deze band garant voor een avond vol ruwe en zwetende rock. Tijdens het optreden nemen ze je mee terug naar de jaren zeventig toen rock ‘n’roll een religie was en Bon Scott voor velen een God. Kortom: Let There Be Rock!

Green Monkeys

The Green Monkeys bestaat uit 4 enthousiaste muzikanten die aan elk nummer een eigen sound geven. De interactie met elkaar en het publiek zorgt voor een onvergetelijke show. Ze spelen muziek met veel passie en de energie spat er op het podium van af! The Green Monkeys beschikken over een breed repertoire, van de RHCP tot The Black Crowes en van Volbeat tot Queen. Ze hebben een sterk individueel spel. Met hun groovy drum- en baspartijen, sterk gitaarspel en krachtige zang weten The Green Monkeys van begin tot eind het publiek bij hun strot te pakken. The Green Monkeys, een band met maar één missie: Het dak eraf blazen!

The Surphonics

The Surphonics is een jaren zestig popgroep en speelt in de 'klassieke' popbezetting: slaggitaar, sologitaar, bas en drums en dat is te horen ook! De band speelt vooral Rock and Roll, Surf- en Beatmuziek uit de late jaren 50 en vroege jaren 60. The Beach

Joop Obama, 18:00 uur

Joop Obama is de nieuwe Friese feesttroubadour die in navolging van Jelle B, Rintje Kas en Frerik de Swetser de Friese feesten met zijn muziek zal gaan opluisteren. Jong, enthousiast, ongepolijst. Vooralsnog een ruwe diamant waarvan we nog veel zullen gaan horen. Hij trad al op met de Hûnekop en was speciale gast op de uitverkochte single presentatie van de Bounty Hunter en tijdens het HAPPY HOUR dit jaar ook te zien op Heechsimmerfestival.

Dj Johan, 15:00 uur

's Middags komt DJ Johan Douma draaien op Heechsimmerfestival. Hij zal ervoor zorgen dat alle kids lekker kunnen dansen op die vette beats!

TOP