Line-up 2022

Farsk

Een Friestalig muzikaal project waarbij teksten van tijdloze rocknummers worden vertolkt in het Fries. Het gaat van hard naar zacht, van klein naar groot en dat vaak binnen één nummer. Bekend en toch heel anders met regelmatig een “aha-erlebnis”. Dit project laat zien wat de kracht is van verbinding, door te spelen met diverse muzikale stijlen, tijden en akoestisch met stevige rock te combineren. De diversiteit en originaliteit laat zich maar moeilijk omschrijven en moet gewoon ervaren worden.

Calidus

Alle remmen gaan los wanneer de band Calidus musiceert. Calidus is een pop/rock band uit Groningen opgericht in 2019 bestaande uit: Jochem Numan, Jorrit Hoekstra, Eelco Numan en Bert Hoekstra

Unlocked

Vier enthousiaste jongeren, stevige muziek, interactie met het publiek en veel energie zorgt bij onze optredens altijd voor een feestje. Kom vooral langs!

Joy Killed the Duke

Sinds 2017 maken zij furore op de Nederlandse podia met een mix van grunge, punk en garage en een frontvrouw wiens stem binnenkomt als een stoomwals. Op het podium is de gehele band hyper energiek en is niets te gek. Met hun kleurrijke outfits onderscheidt de band zich bewust van andere bands in het genre, omdat afwijken van de norm, de norm zou moeten zijn. norm de norm zou moeten zijn.

Plunder

Trek je dansbare pirate-boots aan en grijp je vrienden bij de kraag! Deze pirate-partyfolk band uit Leeuwarden maakt Nederlandstalige liedjes over zwarte schapen, het verlangen naar vrijheid en de zoektocht naar je innerlijke vuur. Plunder laat geen kans voorbijgaan om samen met het publiek een feestje te bouwen en zorgt daarmee altijd voor leven in de brouwerij. Met invloeden uit verschillende stijlen als Ierse folk, balkan, ska en klezmer, zet het vijftal een energiek en opzwepend eigen geluid neer. Elke plek die dit bijeengeraapte zootje schorem aandoet, wordt gegarandeerd geplunderd!

Action in DC

Action in DC is een Nederlandse Tributeband die Bon Scott weer tot leven brengt. Al bijna 15 jaar staat deze band garant voor een avond vol ruwe en zwetende rock. Tijdens het optreden nemen ze je mee terug naar de jaren zeventig toen rock ‘n’roll een religie was en Bon Scott voor velen een God. Kortom: Let There Be Rock!

Green Monkeys

The Green Monkeys bestaat uit 4 enthousiaste muzikanten die aan elk nummer een eigen sound geven. De interactie met elkaar en het publiek zorgt voor een onvergetelijke show. Ze spelen muziek met veel passie en de energie spat er op het podium van af! The Green Monkeys beschikken over een breed repertoire, van de RHCP tot The Black Crowes en van Volbeat tot Queen. Ze hebben een sterk individueel spel. Met hun groovy drum- en baspartijen, sterk gitaarspel en krachtige zang weten The Green Monkeys van begin tot eind het publiek bij hun strot te pakken. The Green Monkeys, een band met maar één missie: Het dak eraf blazen!

FunkyStuff

FunkyStuff speelt covers in een eigen funky style. De band maakt er graag een feestje van op het podium en doet dat met gevarieerd repertoire. De band bestaat uit Lucas Rienstra (drums), Jildau van der Velde (toetsen), Susan Kappeyne (trompet) en Tara Britt (zang). Zij spelen graag nummers van bijvoorbeeld Madcon, Red Hot Chili Peppers en Imagine Dragons. Maar wel in hun eigen ‘funky’ stijl en meerstemmig!

Popcorn

Deze helden stuiteren door het lokaal wanneer ze muziek mogen maken. Wat een engergie! Popcorn heeft niet een, maar twee drummers. Ze wisselen elkaar af met drums en percussie. Erg gaaf! Binnenkort mogen Sep (zang), Jurre (trompet), Feije (bas) en drummers Ole en Hidde voor het eerst het podium op. Ze hebben er erg veel zin in! Er zullen liedjes voorbij komen van Suzan & Freek, American Authors en The White Stripes.

Skarnepeoples

Skarnepeoples zit vol met jong talent. Het repertoire van de band bestaat uit nummers van onder andere Bon Jovi, Kane, AC/DC, Kings of Leon en Katrina & The Waves. Iris (zang), Gerlof (gitaar), Jarno (gitaar), Wytse (drums, percussie) en Roelof (drums, percussie) hebben inmiddels al flink wat podiumervaring. Zo stonden ze sinds 2017 op onder meer VERS!, Út Sneek en Atrium on Tour.

Animal Accent

Animal Accent is de gevorderde talentenband van Kunstencentrum Atrium. Ook buiten de repetities zijn de bandleden goede vrienden, wat zorgt voor mooie ervaringen! De heren en dame spelen een gevarieerde set, met nummers van onder andere Queen, Muse en AC/DC. Daarnaast vullen ze hun repertoire aan met eigen werk.

TOP