Zodra de Line-Up bekend is, zal deze hier te zien zijn.

One Shot

One Shot is een schot in de roos! Samen met jou maakt deze jonge en energieke groep muzikanten er één groot feest van! Met hits van AC/DC tot aan ABBA komt er voor ieder wat wils voorbij. Een whow van herkenning, afgemaakt met een sterk staaltje techniek en special effect. One Shot is klaar om Heechsimmerfestival op zijn kop te zetten. You’ve got ONE SHOT, so make it your BEST SHOT!

Unlocked

Alle remmen gaan los wanneer de band Unlocked musiceert. Er moet en zal gedanst/meegezongen worden tijdens een optreden, eerder stoppen ze niet met spelen. Rock, reggae, Top 40; alles komt voorbij in rap tempo. Succes gegarandeerd! Unlocked bestaat uit: Bram Brattinga (drums), Milan Kienstra (bas), Quinten Raaijmakers (toetsen + gitaar) en Thom Posthuma (zang + gitaar).

Fools & Pretenders

Een power-kwartet afkomstig uit Friesland. Dat wekt nieuwsgierigheid. Toch? Standplaats Joure, Heeg en Leeuwarden. In een notedop: Sjoerd van Kammen verlaat samen met Erik van Veen de groep Garments (Monstertux). Gilbert Terpstra (voorheen Kobus gaat naar Appelscha, William Seen’s Transport Music) schuift aan bij het duo en de chemie doet zijn werk. Na de komst van Johan Jager, producer, songschrijver uit Joure maakt de groep grote slagen! Eigen werk, stevig gefundeerd in de sound of the 90’s (Pearl Jam, Placebo, Jeff Buckley) en de gezamenlijke liefde voor Rush, maakt gegarandeerd een fijne puntige set.

The Cops

The Cops brengt je de bekende liedjes van Sting en The Police in een nieuw jasje! Met veel energie en power brengen ze alle hits van The Police terug op het podium!

So Be It

So Be It is een coverband van eigen grond! Deze Friese band speelt al drie jaar samen en heeft een uitgebreid repertoire opgebouwd. Zo komt alles voorbij, van meezingers en pophitjes tot funk en rock. Van Guns 'N Roses tot De Dijk en van Doobie Brothers tot Bryan Adams. Kom meezingen en genieten! Alvast iets luisteren? Kijk dan op www.facebook.com/Sobeitfriesland

Action in DC

Action in DC is een Nederlandse Tributeband die Bon Scott weer tot leven brengt. Al bijna 15 jaar staat deze band garant voor een avond vol ruwe en zwetende rock. Tijdens het optreden nemen ze je mee terug naar de jaren zeventig toen rock ‘n’roll een religie was en Bon Scott voor velen een God. Kortom: Let There Be Rock!

Electric Hollers

Electric Hollers is een nieuwe blues/rocksensatie uit Noord-Nederland. Maak je klaar om weggeblazen te worden door een muur van vintage sound en energie! Zware bastonen, donderende drums en gitaarsolo’s die je meeslepen naar vervlogen tijden. De band laat zich inspireren door bands als Led Zeppelin, Santana & Ten Years After en bracht in 2018 hun eerste plaat ‘Rise’ uit. Het uitbrengen van dit album leverde lovende recensies en een volle agenda op. Inmiddels bouwt de band verder aan hun livereputatie en zijn ze klaar om Nederland te veroveren.

The Surphonics

The Surphonics is een jaren zestig popgroep en speelt in de 'klassieke' popbezetting: slaggitaar, sologitaar, bas en drums en dat is te horen ook! De band speelt vooral Rock and Roll, Surf- en Beatmuziek uit de late jaren 50 en vroege jaren 60. The Beach

Joop Obama, 18:00 uur

Joop Obama is de nieuwe Friese feesttroubadour die in navolging van Jelle B, Rintje Kas en Frerik de Swetser de Friese feesten met zijn muziek zal gaan opluisteren. Jong, enthousiast, ongepolijst. Vooralsnog een ruwe diamant waarvan we nog veel zullen gaan horen. Hij trad al op met de Hûnekop en was speciale gast op de uitverkochte single presentatie van de Bounty Hunter en tijdens het HAPPY HOUR dit jaar ook te zien op Heechsimmerfestival.

Dj Johan, 15:00 uur

's Middags komt DJ Johan Douma draaien op Heechsimmerfestival. Hij zal ervoor zorgen dat alle kids lekker kunnen dansen op die vette beats!

TOP