Festival info

Intiem, sfeErvol festival  op prachtige locatie!

Al decenia lang wordt in juli een heerlijk muziekfestival georganiseerd aan de rand van het Heegermeer. Het begon ooit in 2002 als experiment van een groep enthousiastelingen die weleens een écht muziekfestival wilden organiseren. Met een podium in het Heegermeer. En dat lukte! Al snel groeide het Heechsimmerfestival uit tot één van de gezelligste festivals in de regio, vanwege de muziek maar zeker ook door de relaxte sfeer.

In 2024 vindt het festival plaats op zaterdag 13 juli. Kijk ook eens op onze Social Media kanalen voor de nieuwste updates van het festival!

Ieder kan al vroeg in de middag terecht voor muziek, van country tot rock tot folk en Friestalig, vertier voor kleine en grote mensen, lekker eten en natuurlijk een fantastische locatie.

Hoe laat begint het?

We beginnen om 15.00 en eindigen pas als de zon allang in het Heegermeer is gezakt, om een uur of 01.00.

Wat is er allemaal?

Het Heechsimmerfestival draait om muziek, van leuke beginnende bandjes tot professionele artiesten die optreden op de grote podia. Zoveel en zo divers mogelijk.

Maar er is meer: ’s middags kun je naast de muziek ook je sportieve ei kwijt op de festivalweide door lekker te beach volleyballen op het strand.
Daarnaast kun je lekker loungen in het gras aan de rand van het Heegermeer.

En natuurlijk wordt ook voor de inwendige mens goed gezorgd. Bij de bar en de food truck kun je terecht voor wat brandstof om het de hele dag vol te houden.

Waar moet ik zijn?

Het Heechsimmerfestival vindt plaats op het strand aan het Heegermeer, naast Watersport Vereniging Heeg.

Wat kost het?

Binnekort wordt de prijs van de tickets bekend gemaakt. De entreetickets voor het volleybaltoernooi zijn alleen online verkrijgbaar. Kinderen die op de basisschool zitten of jonger zijn dan 12 jaar komen gratis het terrein op onder begeleiding van een ouder.

Zorg voor een geldige ID, alleen aan jongeren vanaf 18 jaar schenken we alcohol.

Je kunt pinnen op het terrein bij de kassa en in de muntverkoop of in het dorp bij de Rabobank achter Restaurant de Watersport op het tweede parkeerterrein.

Waar kan ik slapen?

Als je wilt overnachten in de buurt van het festival kun je terecht op diverse campings of accommodaties rondom Heeg.
Deze slaapadresjes zijn allemaal op loopafstand van het festivalterrein.
Bijvoorbeeld:

Pharshoeke,
Camping Oan de Poel

Watersportcamping Heeg
Waterherberg it Beaken

Sponsors

Het muziekprogramma wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

Hartelijk dank allemaal!

 

Huisregels

Voor onze huisregels klikt u hier.

Privacy policy

Ben je benieuwd naar onze privacy policy klik dan hier

TOP